Beste sneeuwman

Ookal wonen we nu niet meer in een gebied waar we witte winters en sneeuwmannen tegenkomen, dat wil natuurlijk niet zeggen dat we er niet over kunnen rijmen. Speciaal voor onze Nederlandse- en Belgische vriendjes, namen we dit winterversje over de sneeuwman op.

Het komt uit het grote versjesboek van Marianne Busser en Ron Schröder en wordt door JaNee verteld. Ze heeft de plaatjes erbij gedaan zodat alle peuters en kleuters het versje zelf ook binnen een mum van tijd kunnen leren. Hoe je dat doet, lees je in de download die je hieronder vinden kunt.

Je kunt de tekst en de afbeeldingen bij dit versje hier vinden: https://www.dropbox.com/s/ilkdd0r3j67qr0s/beste%20sneeuwman.pdf?dl=0

Meer boeken van Marianne Busser en Ron Schröder bekijken? Klik dan hier

Misschien heb je er nog nooit echt bij stilgestaan, maar een handpop kan een enorm verschil maken. Helemaal wanneer je met peuters en kleuters werkt, want via een pop kun je kinderen heel makkelijk meenemen in alle activiteiten die je ze aan wilt bieden, bij alles wat je kinderen wilt leren.

Om daar te komen, moet je vooral kijken naar wat een pop echt is voor kinderen en jouw activiteiten, gesprekken, thema\’s en onderwerpen aanpassen zodat je de kracht van de pop inzet om jouw doelen te behalen. Het is niet moeilijk, maar vraagt wel een mindshift en meer dan alleen een pop.

Wil je meer video\’s over het werken met een handpop zien? Wil je ontdekken hoe je een handpop voor je kunt laten werken? ✅Abonneer je op mijn kanaal als je de volgende en de volgende video niet wilt missen: https://www.youtube.com/channel/UCE3k812RUpcaMgHH4OFmQng?sub_confirmation=1

Tot een volgend blog!

\"\"
Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024