Betalingsmogelijkheden

Er zijn twee manieren om een cursus of programma te betalen:

  1. Via PayPal
  2. Via een overboeking of iDeal betaallink

Via PayPal

Bij betaling via PayPal krijg je direct toegang tot de leeromgeving en kun je (als jouw cursus of programma geen vastgestelde startdatum heeft) direct beginnen met je eerste les. PayPal is in Nederland en België geen veelgebruikte betaalmogelijkheid, wereldwijd is het dat wel. PayPal maakt het mogelijk om snel en heel eenvoudig overal ter wereld te kunnen betalen in verschillende valuta. Het enige wat daarvoor nodig is een gratis PayPal account. In deze video leg ik je uit hoe het werkt en hoe je binnen enkele minuten kunt betalen zonder ook maar een cent op je PayPal account te hebben. Dit is de link naar PayPal

Wil je dit niet of betaalt jouw werkgever? Dan hebben we optie 2 voor je:

Betalen via een bankoverschrijving (Naar een Nederlands banknummer)

We kunnen ook een factuur voor je aanmaken en mailen naar het adres wat je opgeeft. In dit geval ben je niet direct ingeschreven en krijg je toegang op het moment waarop jouw betaling binnenkomt. Bij Nederlandse inschrijvingen voegen we een ING-betaallink toe om de inschrijving direct af te ronden als je dat wilt.

Stuur een factuur
  • Gegevens deelnemer

  • De factuur wordt betaald door:

    Vul dit in als jouw werkgever de factuur betaalt.
  • Ik schrijf me in voor:*

    Vink aan waar je je voor in wilt schrijven. De prijs die gehanteerd wordt is de prijs die geldt op de dag waarop je je inschrijft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024