Chit chatten met JaNee, de introductie

Mijn pop JaNee is een echte babbelaar. Ze kan over alles praten, heeft talloze vragen en plannen in haar hoofd en verkent de wereld graag op haar eigen JaNee-y manier.

Ze heeft haar eigen kanaal in het Nederlands gehad, maar woont nu op Bonaire, heeft wat conversatielessen gekregen van Matty en wil in het Engels chatten om veel nieuwe vrienden te maken. Ik heb voor haar een kletskanaaltheater in onze tuin gebouwd, en deze video is de eerste van een nieuwe serie met JaNee als je gastvrouw. Laat ons weten of je het leuk vindt en ook wat je wilt weten over ons, over ons eiland of wat JaNee\’s mening over is….. zodat we het kunnen gebruiken voor toekomstige afleveringen.

In deze video gebruik ik JaNee, een menspop van het merk Living Puppets. Ik werk graag met haar en met andere poppen van dit merk. Ze zijn echt geweldig, dus als je op zoek bent naar een goede pop om mee te spelen, bezoek dan hun site om te zien waar, in jouw buurt, je ze hier kunt bestellen .

JaNee als pop is niet meer beschikbaar. Ze is ooit geproduceerd voor mijn webshop en verliet de collectie toen ik de webshop verkocht.

JaNee is altijd speciaal voor mij geweest. Ze belichaamt mijn visie op het werken met een handpop als gereedschap. Ik heb veel video\’s gepubliceerd, veel blogs geschreven, ook artikelen voor tijdschriften, een instructie-dvd gemaakt en twee boeken over dit onderwerp geschreven. Momenteel werken we aan de Engelse vertaling van het populaire boek: \”De handpop als pedagogisch hulpmiddel\”, een handboek voor het werken met een pop voor ouders, leerkrachten en andere professionele opvoeders. Het boek zal medio juni 2022 als e-book beschikbaar zijn. Mijn hoofd doel is altijd geweest om zoveel mogelijk opvoeders te leren hoe ik met een pop moet werken op een manier die zowel het kind als de professional helpt. Hoe je de magie van de pop kunt gebruiken om kinderen te helpen zich uit te spreken, iets nieuws te proberen en nieuwe vaardigheden te oefenen.

Meer weten? Abonneer je op dit kanaal

\"\"

Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024