Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden

Ik coach en train vrouwen èn mannen die geraakt zijn door de handpop. Die zien wat zich afspeelt tussen kind en pop en daar meer invloed op uit willen oefenen, méér met een handpop willen doen en willen groeien als mens, opvoeder en/of professional. 

Het kan daarbij gaan om situaties die niet standaard zijn, situaties die een andere benadering vragen. Het kan ook zijn dat jij gewoon graag 1 op 1 met me werkt, snel naar je doel toe wilt en het wiel niet zelf uit wilt vinden.

Maak gerust gebruik van mijn kennis en ervaring met de handpop als hulpmiddel. Mijn ervaring met het fotograferen en filmen met de pop en van mijn kennis van de verschillende werkvelden en problematieken in combinatie met de handpop.

Ik denk en kijk graag met je mee en ontdek vaak invalshoeken waar je zelf niet aan gedacht hebt en laat je oefeningen doen die je sneller laten komen waar je zijn wilt. 

Een coachingstraject is maatwerk en stemt zich af op jouw specifieke situatie, jouw specifieke vraag.

Waar kan ik je bij helpen?

In deze situaties kan ik je d.m.v. een coachingstraject verder helpen: 

 1. Jij wilt graag snel en gericht aan de slag met een pop en aanwijzingen die voor jouw situatie gelden.
 2. Je wilt graag meer met een pop gaan doen (of ermee beginnen) maar lukt het je niet om daar een vorm in te vinden die voor jou goed voelt of vol te houden is.
 3. Je werkt al met een pop en wilt meer diversiteit aanbrengen, meer verschillende invalshoeken gaan gebruiken.
 4. Je werkt al met een pop en wilt een volgende stap gaan zetten, meer diepgang en jouw pop gaan inzetten bij de sociaal-emotionele ontwikkeling.
 5. Je hebt een hele specifieke doelgroep of een hele specifieke leervraag en wilt daar een handpop bij gaan gebruiken, maar weet niet zo goed hoe je dat aan moet pakken.
 6. Je bent met vakantie op Bonaire en wilt die graag combineren met een coachingstraject zodat je na jouw vakantie direct aan de slag kunt met jouw pop.
 7. Jouw pop is een onderdeel van een programma (of je wilt dat hij dat wordt) en daarin kun je wel een sparringpartner, coach of opleider gebruiken.
 8. Je maakt een voorstelling met handpoppen waarbij niet alleen het verhaal, maar ook de interactie met kinderen belangrijk is en kunt daarbij wel iemand gebruiken die met je mee kijkt en mee denkt.
 9. Jouw situatie is anders maar heeft wel te maken met het werken met een handpop in combinatie met contact maken, de betrokkenheid vergroten en/of het opbouwen van een relatie.

Ik ga graag met je aan de slag en zet jouw leervraag centraal. Jij bepaalt.

Elk coachingstraject is uniek. Jij bent uniek en jouw vraag is dat vast ook. We beginnen dus met een intake waarin we samen gaan kijken naar wat je graag wilt en nodig hebt. 

Na de intake bepaal je of je met me aan de slag wilt en plannen we afspraken in. Ik werk met begeleidingstrajecten van 4 bijeenkomsten die verlengd kunnen worden, in veel gevallen zijn 4 meetings van een uur voldoende om je verder te helpen met jouw vraag.  Ik maak een plan voor je en als je je daar helemaal in kunt vinden, gaan we samen aan de slag.

Meer weten of zin om te starten?

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je te laten weten of ik iets voor je betekenen kan.

De intake (30 minuten) is gratis. 

Wil je met me meedenken?
 • Als je graag hebt, dat ik je bel, wil je dan aangeven wanneer ik je het best kan bellen?
 • Wat heb je nodig? Wat kan ik voor je betekenen?
Scroll naar boven