Online Cursussen

Aanbod 2024 – 2025

Wil jij van jouw pop een hulpmiddel maken, hem een plek geven binnen je groep of praktijk en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Schrijf je dan in voor 1 van mijn programma’s.

Met de Puppet Power Toolkit en “Jouw pop in Actie” kun je op elk gewenst moment beginnen. Mijn overige programma’s hebben een begin- en einddatum.

Tot 1 juli a.s. vieren we ons 20-jarig jubileum met een aantal leuke kortingen.

Ontdek wat een pop voor je kan doen

Heb je ooit de unieke band tussen een kind en een pop waargenomen? Het is echt fascinerend. Deze band inspireerde me ooit om dieper in het fenomeen ‘handpop’ te duiken en resulteerde in een boeiende reis en een dieper begrip van kinderen. In ‘De Puppet Power Toolkit’ deel ik wat ik zelf had willen weten toen ik met een pop begon en wat ik deed om de kracht van de pop optimaal te benutten

Ontdek een speelse, uitnodigende en effectieve manier om kinderen te benaderen; via een handpop. In deze Puppet Power Toolkit laat ik je door mijn ogen naar een pop kijken, geef ik je unieke inzichten in de wereld van het kind, en het vermogen om diepere emotionele verbindingen met kinderen te smeden.

Ben je klaar voor een innovatieve en leuke aanpak?

Prijs: €7,-

Leer hoe je jouw pop tot leven roept

Met ‘Jouw Pop in Actie’ leer je hoe je een handpop tot leven brengt en kinderen uitdaagt tot meer taal, interactie en deelname. 

Deze praktische online instap cursus zit boordevol praktische tips, oefeningen en activiteiten die je direct kunt gebruiken. Je leert hoe je omgaat met jouw pop en met de situaties die zich rondom jouw pop voor kunnen doen, zoals kinderen die net iets tè enthousiast reageren en je krijgt een jaar lang wekelijks Puppet Power Post-mails voor extra inspiratie.

Wil je op een speelse en effectieve manier contact maken met kinderen? Ben je nieuwsgierig welk verschil een handpop daarin kan maken? Schrijf je dan in voor ‘Jouw Pop in Actie’ en vergroot jouw mogelijkheden door gebruik te maken van een handpop. Tot 1 juli a.s met het Sinterklaasprogramma als extra bonus!

Prijs: €97,-

Speelse Verbinders geeft je een scala aan mogelijkheden en benaderingen die je zonder de handpop niet hebt. De pop is meer dan een stuk speelgoed of een eenmalige activiteit; het wordt een onderdeel van jouw pedagogische strategie.

Het is een programma voor juffen en kinderopvang professionals van 3 tot 7-jarige kinderen met de drive om hen verder te helpen in hun ontwikkeling. Je bent betrokken bij kinderen en gelooft dat leren leuk en uitdagend moet zijn. Je hebt een handpop en bent nieuwsgierig hoe je die optimaal voor jezelf en de kinderen kunt laten werken.

In Speelse Verbinders doorloop je in 13 weken een totaal programma waar een wekelijkse live meeting via Zoom een onderdeel van is.

Tot 1 juli a.s. te boeken met een fantastische vroegboekkorting.

Prijs: €399,- tot 1 juli

Start op 30 september 2024

Stel je voor:  jouw handpop, belt Sinterklaas op een vroege ochtend: “Hoi Sinterklaas, heb je goed geslapen? Ohw, da’s fijn en die serie….heb je die nog gekeken? Is mooi he? Ja, daar woon ik dus nu, bij de zeeschildpadden. Ja, dat is waar ik nu ben,” vertelt hij en ze keuvelen nog even door over ditjes en datjes. Je hoort aan de toon en de vragen, dat ze dit vaker doen, dat ze vrienden zijn.

“Het Leukste Sinterklaas Avontuur Ooit” is een 2 weken durend programma waarin we de vriendschap tussen Sinterklaas en jouw pop uitwerken.  Die vriendschap gaat een wereld van verschil maken in de Sinterklaasperiode, gegarandeerd!

Leer in deze speelse en praktische cursus hoe je het Sinterklaasthema van begin tot eind leuk houdt. Vroegboekkorting tot 1 juli a.s.  betaal geen €74,- maar slechts €49,-

Prijs: €49,- tot 1 juli

Breng je boodschap tot leven en ontdek de kracht van visueel leren met beeld en video.

“Handpophelden in Actie” is een 5 weekse cursus via Zoom waarin jouw pop de hoofdrol in zijn eigen verhaal speelt

In deze cursus krijg je de vaardigheden en tools die je nodig hebt om je eigen materiaal rondom jouw handpop te maken en lessen interessanter, interactiever en leuker te maken voor de kinderen.

  • Breid Je Foto- En Video Vaardigheden Uit
  • Geweldige Resultaten Met Beperkte Budgetten
  • Onderscheid Jezelf Met Je Eigen Materialen

De cursus wordt gegeven op maandagavond, met lessen op 13, 20, 27 januari en 3 en 10 februari, van 19.30 tot 21.00 uur.

De eerste 8 snelle beslissers, betalen geen €299,- maar slechts €169,- 

Prijs: €299,-

Scroll naar boven