Een andere taal leren? Laat het je pop doen!

Zoals je misschien wel weet wonen wij op Bonaire. Dat was niet altijd zo, maar er kwam een moment waarop we besloten om Nederland te verlaten en te verhuizen naar het tropische eiland. Die stap nam een paar jaar in beslag want ik ben geen pensionado en heb, net als jij, een inkomen nodig om mijn rekeningen te kunnen betalen. Wat kon ik op Bonaire doen en zou ik daar ook met poppen kunnen werken? Dat waren vragen die ik onderzocht heb en tijdens mijn zoektocht ging mijn pop JaNee mee op avontuur.

Onze ontmoetingen zorgden voor nieuwe invalshoeken die leuk waren om te gebruiken bij kinderen. In deze video vertelt JaNee je over haar laatste vakantie op het eiland en laat ze zien, hoe eenvoudig het kan zijn om jouw vakantieverhalen, aan jouw pop te koppelen.

Veel plezier!

\"\"
Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024