Gratis Intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van een half uur. In dit gesprek leg je me je vragen en leerdoelen voor zodat ik weet waar je aan wilt werken en jij helder krijgt of ik degene ben waar jij mee aan de slag wilt. Aan het eind van het gesprek vertel ik je of ik iets voor je kan betekenen en doe ik je een voorstel om jouw specifieke programma in te vullen. Ben jij het daarmee eens, dan plan je 4 sessies van een uur in, ontvang je daar een factuur van, en gaan we met elkaar aan de slag.

Op deze dagen en uren kan ik een gesprek met je inplannen. Ik woon op Bonaire, daar is het in de zomer 6 uur vroeger dan in Nederland en in de winter 5 uur vroeger. Een afspraak inplannen in de Europese ochtenduren, is niet mogelijk.

[ssa_booking type=intakegesprek]

Scroll naar boven