Het leukste Sinterklaas feest ever!

Sinterklaas, het leukste kinderfeest van het jaar, komt er weer aan en dat is een geweldig thema om jouw pop in te betrekken. Niet alleen omdat er zoveel leuke Sinterklaasactiviteiten te bedenken zijn, maar ook omdat jouw pop kinderen kan helpen om in deze periode niet teveel spanning op te bouwen.

Ik weet hoe je dat doet en bied je een instapklaar Sinterklaas-avontuur aan
Ik ga dat dit jaar doen in de vorm van een 10-daagse die bestaat uit 3 wekelijkse webinars en 10 korte, dagelijkse opdrachten waarin je stapsgewijs jouw Sinterklaasverhaal gaat voorbereiden. Ik geef je alle ingrediënten, jij voert het recept uit en bent klaar voor de start op het moment dat de Sint voet aan wal zet.

De kern van het Sinterklaas-avontuur draait om de vriendschap tussen de Sint en jouw pop. Ze kennen elkaar al een poosje en dus weet jouw pop dingen van de Sint, die geen ouder, juf of meester weet. In de 10-daagse gaan we die vriendschap aannemelijk maken en omzetten in allerlei leuke spel- en leeractiviteiten.

De 10-daagse start op 31 oktober en eindigt op 14 november, maar in de besloten Facebookgroep blijven we met elkaar in contact staan zodat je daar je ervaringen kunt delen, maar ook vragen kunt blijven stellen.


Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan in

Schrijf je in voor 1 oktober, dan betaal je €45,- in plaats van €74,-

Scroll naar boven