Het leukste Sinterklaas feest ever!

Sinterklaas, het leukste kinderfeest van het jaar, is een geweldig thema om jouw pop in te betrekken. Niet alleen omdat er zoveel leuke Sinterklaasactiviteiten te bedenken zijn, maar ook omdat jouw pop kinderen kan helpen om in deze periode niet te veel spanning op te bouwen.

Ik weet hoe je dat doet en bied je een instapklaar Sinterklaas-avontuur aan
Ik ga dat dit jaar doen in de vorm van een 10-daagse die bestaat uit 3 wekelijkse Zoommeetings en 10 korte, dagelijkse opdrachten waarin je stapsgewijs jouw Sinterklaasverhaal gaat voorbereiden. Ik geef je alle ingrediënten, jij voert het recept uit en bent klaar voor de start op het moment dat de Sint voet aan wal zet.

De kern van het Sinterklaas-avontuur draait om de vriendschap tussen de Sint en jouw pop. Ze kennen elkaar al een poosje en dus weet jouw pop dingen van de Sint, die geen ouder, juf of meester weet. In de 10-daagse gaan we die vriendschap aannemelijk maken en omzetten in allerlei leuke spel- en leeractiviteiten.

De 10-daagse start op 30 september 2024 met een Zoommeeting en daarna gaan we 2 weken lang aan de slag om jouw Sinterklaasavontuur vorm te geven aan de hand van 10 opdrachten.


DIT PROGRAMMA IS ONDERDEEL VAN MIJN SPEELSE VERBINDERS PROGRAMMA 2024 EN WORDT NIET MEER LOS AANGEBODEN.

Wil je er nou toch heel, heel, heel graag bij zijn en ben je bereid om het bedrag van €99,- te betalen via een betaallink? Stuur me dan even een mail: helen@helenmeurs.com, dan maak ik je inschrijving in orde.

Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024