Ik ben blij met jou

Mijn handpop JaNee gaat graag aan de slag met versjes voor peuters en kleuters. Het liefst die van Marianne Busser en Ron Schröder want die vindt ze lief (Ron en Marianne) én ze moet vaak om hun liedjes, verhaaltjes en versjes lachen dus dat speelt ook nog mee. Bezoek hun website om te zien waar je hun boeken kunt bestellen

In dit filmpje zie je de eerste en dat is een hele bijzondere. Dit versje schreef ik, als kleuterjuf, altijd in de poeziealbums van de kleuters van mijn klas. Gewoon omdat ik het zo\’n lief versje vind en zo goed vond passen bij al die leuke kleuters die ik had. Als je het gezien hebt, ben je het vast met me eens, dit is echt een lief liedje en de moeite van het aanleren waard.

Wil je het ook aanleren?

Dit is de tekst:

Een vis is blij met water

een trein met een station

een aapje met bananen

een ijscoman met zon

een plant is blij met regen

een baby met zijn pap

een ridder met zijn degen

een clowntje met een grap

een kip is blij met eitjes

een eskimo met kou

een bloempje met de bijtjes

en ik ben blij met j…….

\"\"
Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024