Jaarlidmaatschap “Speelse Verbinders”

Dank je wel voor je interesse in mijn “Speelse Verbinders – community” Ik ben blij dat je zo enthousiast bent over de handpop dat ik je daar ga ontmoeten en je een jaar lang mag ondersteunen. Je vult dit formulier in omdat jouw werkgever de factuur gaat betalen en/of omdat je liever een factuur ontvangt. Hieronder zie je de informatie die ik van je nodig heb om de factuur op te maken.

Mijn bedrijf is gevestigd op Bonaire. Dat betekent dat er voor jou als Nederlandse of Belgische cursist geen BTW wordt berekend over de cursus.

Gegevens Deelnemer

Vul hier je eigen naam en je mailadres in. Hier word je op ingeschreven en hier gaan de mails over de cursus naar toe.

Factuur Gegevens

Als jouw werkgever jouw factuur betaalt, vul je hier de gegevens van jouw werkgever in, zodat de factuur daar rechtstreeks naartoe gestuurd kan worden. Wil je dit niet, of betaal je de factuur zelf? Vul dan je eigen gegevens in.
Ter Attentie Van
Adres(Vereist)
Als deze nodig is voor de factuur
Ik wil een jaar lid zijn van de Speelse Verbinders groep

Scroll naar boven