Inschrijven voor de cursus “Laat De Handpop Voor Je Werken”

Mijn bedrijf is gevestigd op de zonnige bijzondere gemeente van Nederland, Bonaire. Onderdeel van Nederland zijn, wil niet zeggen dat alles bij ons op dezelfde manier werkt. Waar ik woon, wordt je niet behandeld als een nummer, maar als mens, heb je een naam en een gezicht en dat vond ik zelf een enorme verademing toen ik hier kwam wonen.

Ik voer het in mijn eigen bedrijf door. Alle inschrijvingen worden met de hand verwerkt en daarna ontvang je de factuur per mail. Ik neem daarmee het risico dat je je inmiddels al bedacht hebt, dat je liever met iemand anders werkt, maar ja……dat is dan zo. Ik weet wat ik je te bieden heb, dat deze cursus jouw leven gaat veranderen en dat je over een aantal weken al een heel ander contact met kinderen hebt door jouw pop.

Deze gegevens heb ik nodig om de factuur voor jouw inschrijving op te maken.

Gegevens Deelnemer

Vul hier je eigen naam en je mailadres in. Hier word je op ingeschreven en hier gaan de mails over de cursus naar toe.

Factuur Gegevens

Als jouw werkgever jouw factuur betaald, vul je hier de gegevens van jouw werkgever in, zodat de factuur daar rechtstreeks naartoe gestuurd kan worden. Wil je dit niet, of betaal je de factuur zelf? Vul dan je eigen gegevens in.
Ter Attentie Van
Adres(Vereist)
Als deze nodig is voor de factuur
Ik wil me inschrijven voor de cursus "Laat De Handpop Voor Je Werken"

Schrijf je je vòòr 21 november 2022 in, dan geldt automatisch de actieprijs van €249,-

Scroll naar boven