JaNee vertelt over haar vakantie

Ik was vorige maand met vakantie en JaNee ging met me mee. Dat doen we vaker. Ik vind het leuk om JaNee mee te nemen omdat JaNee altijd garant staat voor mooie en bijzondere ontmoetingen maar ook omdat vakanties me de gelegenheid geven om foto\’s en filmpjes te maken van haar in een andere omgeving.

Die foto\’s en filmpjes kan ik daarna weer gebruiken bij de verhalen die ik via JaNee vertellen wil waarbij de leervragen van JaNee altijd een rol spelen. We gingen dit jaar terug naar Bonaire. Dit is JaNee haar vakantieverslag.

Nu je weet wat JaNee deelt over haar vakantie, ben ik nieuwsgierig of ze je op een idee heeft gebracht. Wat zou jij kunnen delen over jouw vakantie? Wat heb jij gezien of meegemaakt wat de moeite van het delen waard is? Bedenk ook dat jouw pop in principe niet aanwezig hoeft te zijn op de foto\’s of het materiaal om de beelden toch te kunnen gebruiken in zijn of haar verhaal.

Tot zover dit blog :) Wil je dit soort berichten ontvangen of blijven ontvangen? Schrijf je dan in voor onze mailinglijst. Niet alles wordt automatisch gedeeld via Facebook of LinkedIn. Via de mailinglijst mis je niets.

\"\"
Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024