Jouw Pop In Actie

Met ‘Jouw Pop in Actie’ leer je hoe je een handpop tot leven brengt en kinderen uitdaagt tot meer taal, interactie en deelname. Deze praktische online instap cursus zit boordevol praktische tips, oefeningen en activiteiten die je direct kunt gebruiken. Je leert hoe je omgaat met jouw pop en met de situaties die zich rondom jouw pop voor kunnen doen, zoals kinderen die net iets tè enthousiast reageren en je krijgt een jaar lang wekelijks Puppet Power Post-mails voor extra inspiratie.

Wil je op een speelse en effectieve manier contact maken met kinderen? Ben je nieuwsgierig welk verschil een handpop daarin kan maken?

Schrijf je dan in voor ‘Jouw Pop in Actie’ en vergroot jouw mogelijkheden door gebruik te maken van een handpop.

Tot 1 juli a.s. inclusief "Het Leukste Sinterklaasavontuur Ooit

Het Leukste Sinterklaasavontuur Ooit

Stressvrije en Betrokken Sinterklaasperiode met Jouw Handpop

In slechts twee weken transformeer je de Sinterklaasperiode in een tijd van rust en plezier. Ontdek hoe jouw handpop kan helpen om stress te verlagen en betrokkenheid te vergroten. Leer praktische technieken om het Sinterklaasthema speels en ontspannen te houden, zodat zowel jij als de kinderen kunnen genieten van deze bijzondere tijd.

  • Nieuwe kijk op Sinterklaas
  • Handpop in een leidende rol
  • Speelse en creatieve benadering

Schrijf je in en maak van jouw handpop de ster van het leukste Sinterklaasavontuur ooit!

Tot 1 juli geen €74,-, maar slechts €49,-

Speelse Verbinder

Vergroot het contact en de betrokkenheid van kinderen via jouw handpop

Heb je kinderen in je groep die moeilijk hun aandacht erbij houden, weinig praten of opvallen door hun gedrag? Kinderen die je bezighouden en waarvan je je afvraagt hoe je ze het beste kunt bereiken?

Met een handpop kun je een brug slaan naar deze kinderen. Maar hoe maak je van jouw pop een waardevolle vriend voor de kinderen? Hoe zorg je ervoor dat ze zich herkennen in de pop, graag met hem praten en zich mee laten nemen in zijn plannetjes?

In Speelse Verbinders leer je stap voor stap hoe je je handpop tot leven brengt en effectief inzet in je groep. Ontdek speelse en bewezen methoden om de betrokkenheid en het enthousiasme van je kinderen te vergroten.

Speelse Verbinders is een programma inclusief 13 x coaching via Zoom op maandagavond en gemaakt voor hen die graag een verschil willen maken samen met de handpop. Het is het meest diepgaande programma wat ik aanbied voor leerkrachten, gastouders en pedagogisch medewerkers, heeft een beperkt aantal plaatsen en wordt nog een keer aangeboden voor de prijs van €399,-

Tot 1 juli te boeken voor €399,-

Speelse Verbinders komt in 2025 terug als individueel coachingsprogramma met 5 Zoommeetings voor de prijs van €997,-

Scroll naar boven