Kleding voor mijn dierpop

Een pop verkleden is altijd leuk en geeft je mogelijkheden. Door kleding kun je hem ook visueel meenemen in bijvoorbeeld een thema. Veel kinderen vinden het fantastisch als hun favoriete klaspop regelmatig van outfit wisselt.

Maar wat doe je, als je geen menspop, maar een dierpop hebt. Volgens een van mijn cursisten paste haar dierpop geen kleding. Het ging om Sem de giraffe van Living Puppets en laat ik die nu net in mijn kast hebben staan. (Voor wie hem niet kent, Sem is fantastisch, dat is zo\’n enorm geschikte pop voor hele jonge kinderen, die moet je eigenlijk gewoon kopen, die heeft echt alles, maar daar kom je vandaag zelf ook wel achter denk ik :D)

Ik ging de uitdaging graag aan en daar kwamen deze video\’s uit voort.

Nou, dat is helemaal niet slecht toch? Sem kan veel kinderkleding in de maat 68 wel aan. Sommige kledingstukken moet je misschien wat korter maken, en bij andere heb je een riempje, touwtje of stukje garen nodig om het net iets beter passend te maken. Het is eigenlijk net als bij je eigen kleding :)

Ik weet uit ervaring, ik heb 15 jaar handpoppen verkocht weet je nog, dat veel dierpoppen van Living Puppets kinderkleding aan kunnen. Probeer het dus gewoon uit en begin dan bij maat 68. Als dat te groot is, kies je een kleinere maat en dat doe je net zolang totdat je de beste maat gevonden hebt. Als je dat durft, neem je pop dan mee naar de winkel en pas daar ter plekke. Dat levert gegarandeerd leuke gesprekken op.

Tot een volgend blog.

\"\"
Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024