Wat doe je als je net een pop hebt gekocht (of dat overweegt) en die wilt gaan gebruiken als hulpmiddel thuis of in je werk met kinderen? Dan volg je eerst deze gratis mini-cursus.

In deze korte cursus laat ik je in 4 lessen kennismaken met de pedagogische handpop en geef ik je een aantal tips en aanwijzingen die je het starten van de pop makkelijker maken en je introductie beter laten verlopen. Daarmee maak je de kans dat jouw pop een blijvertje is vele malen groter.

Helemaal gratis? JA! Ik geloof in de handpop als hulpmiddel en wil je helpen daar een succeservaring van te maken. Niet alleen voor jouzelf, maar ook voor de kinderen bij wie je jouw pop in gaat zetten. Zij zullen makkelijker leren met een handpop als vriendje in de buurt en daarmee hun kansen vergroten. Dat is mijn missie.

Help me daarbij door je te abonneren op mijn YouTube kanaal en mijn berichten te delen.

Schrijf je in en begin vandaag nog met de mini-cursus.

[activecampaign form=62 css=1]
Scroll naar boven