Wanneer je je inschrijft voor een cursus, coaching of de opleiding**, geldt de NIET GOED – GELD TERUG garantie.

Dit betekent dat wanneer je door mijn begeleiding of cursus niet verder komt in het werken met jouw pop, wanneer de oefeningen je niet helpen om stappen te zetten en mijn adviezen geen verbeteringen opleveren, je jouw geld terug krijgt*

Ik sta in voor de kwaliteit van mijn trainingen en coaching. Ik weet dat mijn aanpak werkt en dat hij niet alleen mij heeft geholpen, maar ook duizenden anderen. Dat wat ik je aanbied, is getest in de praktijk. 

Als je start heb je geen ervaring met een handpop nodig (tenzij anders aangegeven), hebt geen spelervaring nodig, alleen enthousiasme voor de handpop en zin om van de handpop een hulpmiddel te gaan maken.

Je hebt WEL een eigen handpop nodig. Zonder handpop kan ik je niet begeleiden.

WANNEER KUN JE DE NIET GOED- GELD TERUG GARANTIE CLAIMEN?

*Je kunt jouw inschrijfgeld claimen, als:

  • je alle lessen hebt gevolgd, en
  • alle oefeningen hebt gedaan, en
  • jouw vragen hebt voorgelegd, en
  • de daaruit voortvloeiende adviezen hebt opgevolgd
  • en dan nog geen vooruitgang boekt.

stuur een mail naar helen@helenmeurs.com als je jouw inschrijfgeld terug wilt, zodat we je aanvraag af kunnen handelen.

**Voor de opleiding tot handpopcoach geldt: wanneer je er in de eerste 30 dagen achter komt, dat de opleiding toch niet bij je aansluit of niet aan jouw verwachting voldoet, kun je kosteloos annuleren en krijg je je de al voldane betalingen terug.

 

Scroll naar boven