Word jij de handpopcoach van jouw organisatie?

De specialist en hèt aanspreekpunt voor jouw collega’s?

Meld je dan aan voor de nieuwe groep die in september 2023 start.

 

Werk je al met een pop en sta je met verbazing te kijken naar dat wat zich afspeelt tussen het kind en de pop? Word je geraakt door de openheid en spontaniteit waarmee kinderen de pop benaderen en alle geheimen die met de pop gedeeld worden? Gaat je hart open en wil je dat de pop een vast onderdeel wordt van jouw dagelijkse praktijk èn organisatie? Dan is de opleiding tot handpopcoach echt iets voor jou!

In de opleiding leer je de mogelijkheden van de pop in al haar facetten kennen, ontdek je op welke manier jij jouw boodschap op kinderen over kunt brengen, hoe je hen met behulp van een pop structureel kunt gaan begeleiden en hoe je via de pop een verschil kunt gaan maken in het leven van een kind.

In 2023 heb ik ruimte om maximaal 10 deelnemers op te leiden tot handpopcoach. De opleiding duurt een jaar, je hebt elke week op maandagavond van 19.30 – 21.00 uur les via Zoom en moet rekenen op een studiebelasting van ongeveer 10 uur per week, inclusief de les en de praktijkoefeningen. 
Lijkt dat je wat? Download dan de brochure van de opleiding en/of plan een vrijblijvende afspraak in mijn agenda in waarin we met elkaar in gesprek kunnen gaan over de waarde van de opleiding voor jou en jouw situatie.
 
Opleiding tot handpopcoach (4)

Meer weten over de opleiding?

Lijkt het je wat? Download dan de brochure van de opleiding en/of plan een vrijblijvende afspraak in mijn agenda in waarin we met elkaar in gesprek kunnen gaan over de waarde van de opleiding voor jou en jouw situatie.

september 2023
Geen evenementen gevonden!

Scroll naar boven