Haal buiten naar binnen | Sla groeit uit een zaadje

Buiten de deuren van de klas, groep of praktijk leven talloze onderwerpen waar kinderen in mindere of meerdere mate oog voor hebben. Hoe haal je buiten naar binnen? Dat is waar deze reeks over gaat en in deze reeks ga ik met mijn handpop JaNee op zoek naar onderwerpen waar wij ons over verwonderen.

In deze eerste video gaan we aan de slag met zaadjes. We willen sla kweken en kinderen mee nemen in dat proces. Een pop is daar een geweldig hulpmiddel bij want de pop wordt door kinderen gezien als een vriendje en alles waar dat vriendje mee aan komt, wordt al snel interessant gevonden (zeker als je het ook nog een beetje leuk brengt. Ik wil kinderen mijn liefde voor de natuur en alles wat daar groeit en leeft meegeven, ik verwonder me snel en vaak en maak deze reeks om je te laten zien hoe je die verwondering een plek kunt geven in jouw pop.

Enjoy!

Abonneer je op mijn kanaal als je ook de volgende en de daarop volgende video niet wilt missen.

\"\"
Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024