Onze eerste Kerst op Bonaire

Dit jaar vierden we voor het eerst Kerst op Bonaire. Het duurde wel een poosje voordat het kerstgevoel kwam. Ik merkte dat ik Kerstmis associeerde met kou, dikke truien, de verwarming aan, sneeuw, drukte in de stad en kerstshows in tuincentra. Op Bonaire was er niets van dat en was het vooral warm. Het kerstgevoel ontstond toen er half november overal kerstlampjes verschenen en de rotondes \’s avonds verlicht werden met versieringen zoals ik ze uit Spanje kende.

Ik heb avonden rondgereden en over de straten gelopen om zoveel mogelijk kerstverlichting vast te leggen en gebruikte die beelden in mijn kerstvideo.

Kerstmis op Bonaire, wat een geweldige belevenis!

\"\"

Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024