Vaderdagversje voor Peuters en Kleuters – Leer het samen en maak papa blij!

Wil je peuters en kleuters een geweldig Vaderdagcadeau geven? Leer dan samen met hen dit schattige vaderdagversje! In deze video deel ik een prachtig versje van Marianne Busser en Ron Schröder dat perfect is voor deze speciale dag. Download de bijlage in de beschrijving en print de afbeeldingen uit. Hang ze in de juiste volgorde aan een lijn of op het bord. Bekijk het versje samen met de kinderen of laat je pop het versje voordragen. Oefen het versje elke dag een keer en zie hoe de kinderen stralen wanneer ze het aan papa kunnen opzeggen!

Deze geweldige versjes zijn afkomstig uit \”Het Grote Versjesboek\” van Marianne Busser en Ron Schröder. Vergeet niet om hun andere boeken te bekijken, ze zijn absoluut de moeite waard!

Op ons YouTube-kanaal vind je de afspeellijst \”Versjes voor Peuters en Kleuters\”, waar JaNee elke maand aan de slag gaat met een nieuw versje. Abonneer je om geen enkel versje te missen!    / @handpopcoach  

Geniet van dit vrolijke vaderdagversje en zie hoe papa\’s blij worden van de mooie woorden van hun kinderen. Veel plezier!

Download de tekst en de afbeeldingen hier: Lieve Papa, een versje voor peuters en kleuters

Scroll naar boven
jubileumactie

tot 55% korting

Op Onze Top 3 Cursussen

*Deze actie loopt tot 1 juli 2024